ПЕЧЕНІЗЬКА ГРОМАДА ВІДЗНАЧИЛА НОВОРІЧНЕ СВЯТО!

🎄Святково вбрана новорічна ялинка на площі, будиночок Діда Мороза, Дід Мороз із красунею Снігуронькою, веселі ростові ляльки, чудова концертно-розважальна програма і морозна снігова погода створили новорічний настрій свята.

🎄Всіх, хто завітав на Новоріччя Печенізької громади, привітали Печенізький селищний голова Олександр Гусаров та голова Чугуївської районної ради Ірина Постнікова.

🎄Звертаючись до жителів та гостей громади, Олександр Сергійович відзначив, що 2021-й рік, що минає, був непростим, щедрим на випробування й виклики, насиченим на події й вимагав від нас напруженої спільної праці. 2021-й був першим роком, коли Печенізька громада жила й працювала в нових умовах та новому об’єднаному форматі. – Це початок нового шляху. Жодних сумнівів – це шлях розвитку й поступу уперед, – відзначив Олександр Сергійович. Селищний голова подякував небайдужим жителям за активність, конструктивну критику, за відкритість і взаємозв’язок, особисту участь в житті нашого краю, та побажав миру та злагоди Україні й кожній родині.

Голова Чугуївської райради Ірина Постнікова, звертаючись до земляків, побажала головного в житті – бути здоровими й щасливими, цінувати тепло родини, близьких людей, світлого щастя, добра, благополуччя, затишку, достатку.

🎄Добрий настрій на сцені створили красиві голоси вокалістів Печенізького районного Будинку культури, а також ігри й конкурси для дітвори з призами від казкових героїв.

🎄Під час свята було відзначено учасників та переможців конкурсу з благоустрою «Печенізька громада – за чистоту, красу та благоустрій»!

🎆Цього святкового вечора, як і планувалося, відбувся розіграш двох суперпризів, телевізора та великої м’якої іграшки, для тих, хто склав побажання Печенізькій громаді.

🎇🎆✨Гостей свята пригощали новорічним шампанським. Тут же, просто неба, можна було придбати гарячі страви.

Свято сповнювала атмосфера новорічного антуражу, казковості, добра й щирих посмішок.

🎄🎄🎄ПЕЧЕНІЗЬКА СЕЛИЩНА РАДА ДЯКУЄ ВСІМ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ СВЯТА.

🎄🎄🎄ЩИРО ЗИЧИМО ВСІМ ТЕПЛИХ НОВОРІЧНИХ І РІЗДВЯНИХ СВЯТ ТА ЗДОРОВОГО Й ЩАСЛИВОГО НОВОГО 2022 РОКУ!